Дело за неизплатено трудово възнаграждение

Голям процент от трудовите дела в България възникват именно поради неизплатено трудово възнаграждение. Това може би не ви учудва, тъй като през последните години има много предпоставки, които създават невъзможността за някои работодатели да изплатят трудовото възнаграждение на своите служители.

Нашата кантора е добре запозната с подобни дела и предлага своите услуги в подкрепа на всеки, който иска да претендира получаване на неизплатено трудово възнаграждение пред съда.

Какво представлява делото за неизплатено трудово възнаграждение

Дело за неизплатено трудово възнаграждение“ представлява правна подкрепа и представителство в съдебен процес, възникнал в резултат на неплащане на трудово възнаграждение, което е било дължимо на работника.

Тази правна услуга задължително се предоставя от адвокат или юрист специализирал в трудово право. В изпълнението на услугата се включват няколко компоненти. Всеки етап има важна роля за създаване на подходяща стратегия, с която адвоката да гарантира успеха на делото.

Адвокатите от Soflaw.bg се подготвят за всяко дело за неизплатено трудово възнаграждение като преминават през следните етапи:

Консултации и оценка на случая

Адвокатът от нашата кантора ще проведе консултации с вас, за да събере информация относно случая и да оцени възможностите за успешно представляване пред съда.

Подготовка на документи

Подготовката на необходимите юридически документи, включително исково и други необходими материали за съдебния процес.

Представителство пред съда

Адвокатът, който работи по вашия случаи ще представлява интересите ви пред съда. Той има задачата да представи доказателства и аргументи в подкрепа на твърдението за неизплатено трудово възнаграждение.

Изпълнение на решението

В случай на успешно разрешаване на делото в полза на клиента, адвокатът юристът може да предприеме необходимите стъпки за изпълнение на решението, включително налагане на санкции срещу работодателя.

Процедура за получаване на възнаграждение без дело

Според нов закон за неизплатени заплати се предоставя възможност на служителя, на който не е изплатено трудово възнаграждение да подаде жалба до инспекцията по труда. Органите, които са ангажирани със следенето на изплащането на трудовите възнаграждения имат право да направят проверка във ведомостите за заплати.

В интернет може да намерите жалба до инспекцията по труда за неизплатени заплати образец, която да попълните и предадете на отговорните органи.

Ако и вие се сблъсквате с казуса за неизплатени заплати за пореден месец, време е да потърсите решение по правен път. Ние ви съветваме да потърсите услугите на адвокати по трудово право и да претендирате изплащане на сумите по съдебен път.

Доверете се на нашите експерти в трудовото право, които ще организират дело за неизплатено трудово възнаграждение, за да получите неизплатените суми в най-скоро време.

blank

Добър адвокат

Доверието е онова, което прави разликата в избора на адвокат. Тук е мястото, където може да заложите на висококвалифицирани специалисти с отлична професионална етика и завиден юридически нюх, практически подкрепен с редица спечелени дела.

Професионална помощ

Търсите надеждно правно съдействие от успешен юрист? Нашата мисия да прокараме ефикасна стратегия за разрешаване на касаещите ви въпроси от правно естество, на базата на установеното конкретно фактическо положение. На Ваше разположение сме за съответно юридическо съдействие и провеждане на правни консултации, независимо в коя точка на страната се намирате.

краен резултат

Единственият краен резултат е постигането на успех! А успехът е налице, когато интересите Ви са защитени в цялост и с всички необходими средства – успех, с който ние се ангажираме лично за всеки поверен в ръцете ни казус.

Имате нужда от правна помощ?

    Пон – Пет: 09.00 – 18.00 ч
    ул. „Бачо Киро“ № 5, гр. София
    Нагоре
    call us icon