blank
Търговско право
Experience Повече от 10 години

Глория Дотова

Биография и умения

Глория Дотова е член на Софийска адвокатска колегия с повече от 10 години практически опит в областта на търговското, гражданското и административното право и процес.

Завършва право в Университета за национално и световно стопанство, град София през 2015 г.

Още по време на следването си установява, че нейният интерес е насочен към адвокатурата в областта на гражданското и административното право и процес.

В първите години от изучаване на специалността (2013 г.) започва да практикува в една от водещите адвокатски кантори в град София като адвокатски сътрудник. След завършване на магистърска стенеп през 2015 г. продължава кариерата си на същото място като младши адвокат и адвокат.

Специализира в областта на търговското и гражданското право и процес, както административно и административно-наказателното право и процес.

Натрупала е своят опит освен в адвокатска кантора и при посещение на множество стажове в съдебни и административни инститиции, семинари и обучения в областта на правото.

Тя изгражда силни взаимоотношения с клиентите си, доставяйки правни решения бързо и ефикасно, с фокусиран върху бизнеса подход и усет към детайла.

Избира работата в екип, вземане на прагматични решения, както и даването на съвети, основани на изслушване, наличност, прозрачност и трайна връзка с клиента.

Областите на експертизата и специалните и интереси са:

Език: английски

Обръщам се към всички вас, като искам да знете, че моята цел е клиентът да е доволен от съвметната ни работа, получавайки перфектното правно обслужване и защита, необходимото внимание и яснота за права и законни си интереси. Всеки един от вас трябва да е наясно, че навременната консултация с адвокат е най-доброто решение, което може да вземете, но никога не е късно да се обърнете към него за правна помощ. Заедно можем да стигнем до целта!“.

team-pic-no

Професионални умения

Търговско право
88%
Фамилно право
95%
Недвижими имоти
85%

Връзка с мен

Да победим заедно

    Пон – Пет: 09.00 – 18.00 ч
    ул. „Бачо Киро“ № 5, гр. София
    Нагоре
    call us icon