Ние разбираме важността от справедливи и законни отношения между работодателите и служителите. Нашата цел е да ви предоставим надеждна правна подкрепа във всяка ситуация възникнала в работния процес.

Към част от услугите, които предлагаме във връзка с трудовото право може да ви предлагаме правни процедури за защита на работодателя. Тези процедури са свързани с трудовите правоотношения и включват изготвяне и съгласуване на всякакви документи обвързани с трудовото право.

Най-често това са сключване, изменение или прекратяване на трудови правоотношения. Специалистите от Soflaw.bg предлагат правни консултации за работодатели относно най-удачния начин според закона за прекратяване на трудови правоотношения.

Нашият екип от опитни адвокати специализирани в трудовото право, е готов да ви предостави ефективни правни решения в областта на правата на работодателя и защитата на вашия бизнес.

Може да разчитате на нашата помощ, когато се изправите пред предизвикателства и казуси обвързани с търговското право и в частност със защитата на работодателя.

Какво включват правните услуги за защита на работодателя

Част от услугите, в които специализираме и са обвързани със защита на работодателя включват съдействие на работодателя за нанесени вреди в следствие на неправомерни действия на служителите.

В това число се включват причинените липси от служителите, които могат да имат негативен ефект върху бизнеса и печалбата на работодателя.

Ние предлагаме осигуряване на представителство при уреждане на възникналите спорове по съдебен или извън съдебен начин. Нашите адвокати имат задачата да ви съдействат в изготвянето на изисканите от закона документи, ако са наложени различни по степен и вид дисциплинарни наказания.

Трудовите злополуки са много честа причина, поради която ще ви трябва правно съдействие. Нашите адвокати могат да ви предложат консултации и защита за решаване на спорове след трудова злополука при съдебен и извънсъдебен ред.

Нашият екип има богата опит и знания и дългогодишна практика в разрешаването на въпроси, които са свързани със законодателството за труда. Ние работим по всеки случай с ангажираност и отговорност към целите и интересите на нашите клиенти. Стремим се да предлагаме професионални правни решения, с които да осигурим спокойствие на нашите клиенти и сигурно развитие на бизнеса им.

Консултации за правата на работодателя

Като работодател имате не само задължения към вашите служители, но и права определени от трудовото право. Ако те първа започвате собствен бизнес и ви предстои да наемате служители ви съветваме да се запознаете с правата на работодателя и неговите отговорности.

Ние предлагаме консултации, на които ще ви запознаем с вашите права като работодател. Можем също така да ви съдействаме за създаването и прегледа на трудови договори и правни документи свързани със заетостта.

От Soflaw.bg предлагаме както единични консултации и подготовка на трудови договори, така и абонаментно правно обслужване за работодатели и цялата им бизнес дейност.

blank

Добър адвокат

Доверието е онова, което прави разликата в избора на адвокат. Тук е мястото, където може да заложите на висококвалифицирани специалисти с отлична професионална етика и завиден юридически нюх, практически подкрепен с редица спечелени дела.

Професионална помощ

Търсите надеждно правно съдействие от успешен юрист? Нашата мисия да прокараме ефикасна стратегия за разрешаване на касаещите ви въпроси от правно естество, на базата на установеното конкретно фактическо положение. На Ваше разположение сме за съответно юридическо съдействие и провеждане на правни консултации, независимо в коя точка на страната се намирате.

краен резултат

Единственият краен резултат е постигането на успех! А успехът е налице, когато интересите Ви са защитени в цялост и с всички необходими средства – успех, с който ние се ангажираме лично за всеки поверен в ръцете ни казус.

Имате нужда от правна помощ?

    Пон – Пет: 09.00 – 18.00 ч
    ул. „Бачо Киро“ № 5, гр. София
    Нагоре
    call us icon