Не са малко случаите, в които се налага семеен въпрос свързан с наследство или собственост на даден имот да трябва да се разреши в съда. Дейностите, които попадат в нашето портфолио с услуги свързани със семейни и наследствени дела могат да ви помогнат да уредите семейните казуси бързо и без много излишни терзания.

Услугите, които предлагаме във връзка със семейните и наследствени дела включват различни въпроси и събития свързани с брака, развода, грижата за деца, настойнически права, наследствени въпроси и други семейни казуси.

Ние предлагаме правни консултация, които ще ви насочат как да процедирате при възникване на семейна ситуация свързана със спор за собственост на имот или уреждане на наследство.

Кога да се обърнете към адвокати по семейни дела

Въпреки кръвната връзка и близките отношения между членовете на едно семейство, не е изключено да се появят неразбирателства. Често тези неразбирателства прерастват в спорове, които не могат да се решат между членовете на семейството и се налага спора да се разреши по правен път.

Почти не е възможно събитията свързани с брак, развод, прехвърляне на собственост или уреждане на наследство да преминат без намесата на правен орган. Всяко едно от тези събития има определени последици и отговорности, които трябва да се уредят между членовете на семейство.

Добрия адвокат по семейно право ще защити вашия интерес и отстои позицията ви пред съда. Препоръчваме ви да се свържете с нашата кантора soflaw.bg при следните семейни събития:

Брачни и предварителни споразумения

Ние предлагаме съдействие при изготвянето на брачни предварителни споразумения, които определят правата и отговорности на страните в случай на развод или други изменения в семейния статус.

Развод

Предоставяне на правна подкрепа и защита на интересите при развод. Извършване на правни процедури във връзка с подготовката на документацията при разпределяне на семейното имущество и уреждането на отговорността за децата.

Наследствени права

Помощ при наследствени въпроси, включително изготвяне на завещания, уреждане на казуси свързани с разпределянето на наследството. Адвокат от нашата кантора може да ви представлява  в наследствени спорове и преговори.

Попечителство над непълнолетни лица

След развод или при друго събитие може да възникне казус с попечителството над непълнолетни деца, който се решава с решение от съда.

Правните услуги, които предлагаме във връзка със семейни и наследствени дела  са насочени към предоставяне на подкрепа и решаване на разнообразни казуси, които могат да възникнат в семейния и наследствения контекст.

При положение, че ви трябва помощ за уреждане на семейни или наследствени въпроси може да се свържете с адвокат по наследствени дела чрез контактите посочени на нашия уебсайт.

blank

Добър адвокат

Доверието е онова, което прави разликата в избора на адвокат. Тук е мястото, където може да заложите на висококвалифицирани специалисти с отлична професионална етика и завиден юридически нюх, практически подкрепен с редица спечелени дела.

Професионална помощ

Търсите надеждно правно съдействие от успешен юрист? Нашата мисия да прокараме ефикасна стратегия за разрешаване на касаещите ви въпроси от правно естество, на базата на установеното конкретно фактическо положение. На Ваше разположение сме за съответно юридическо съдействие и провеждане на правни консултации, независимо в коя точка на страната се намирате.

краен резултат

Единственият краен резултат е постигането на успех! А успехът е налице, когато интересите Ви са защитени в цялост и с всички необходими средства – успех, с който ние се ангажираме лично за всеки поверен в ръцете ни казус.

Имате нужда от правна помощ?

    Пон – Пет: 09.00 – 18.00 ч
    ул. „Бачо Киро“ № 5, гр. София
    Нагоре
    call us icon