Търсите ли правна подкрепа във връзка с казус свързан с трудовия ви договор? Нашата адвокатска кантора се занимава с дела свързани с обезщетени при прекратяване на трудов договор. Нашите адвокати може да ви съдействат в ситуации, в които не сте получили предвидената в договора сума за обезщетение, която работодателя трябва да ви изплати в определен срок.

Дело за обезщетение по трудов договор може да се води по много причини. Това може да е недопускане или отстраняване от работа, при командировка или преместване, трудоустрояване или поради други настъпили събития.

В трудовото право, най-често се налага образуването на съдебно дело във връзка със следните ситуации:

 • обезщетение при прекратяване на трудов договор в изпитателен срок;
 • обезщетение при прекратяване на трудов договор с пенсионер;
 • обезщетение при прекратяване на срочен трудов договор;
 • обезщетение за неизползван платен годишен отпуск.

Пред какъвто и трудов казус да сте изправени ви съветваме да потърсите професионална подкрепа от специалисти по трудовото право. Чрез контактите посочени в нашия сайт soflaw.bg може да се свържете с квалифицирани юристи, които да ви помогнат за разрешаването на казуса, с който се сблъсквате.

Каква е процедурата при различните трудови събития

Както вече уточнихме дело за обезщетение по трудов договор може да се води поради няколко събития. Всяко от тях е специфично и за разрешаването му се предприема процедура, с която да се разгледа правата и задълженията на двете страни посочени в договора.

Нашите юристи могат да ви предоставят правна помощ при настъпилите трудови събития, които посочихме. Например, в случай на неправомерно уволнение или прекратяване на трудов договор, юристите предоставят правна подкрепа във връзка с осигуряване на справедливо и съразмерно обезщетение за служителя.

Друг случай, при който може да потърсите нашето съдействие е претендирането на обезщетения при прекратяване на трудов договор в изпитателен срок. Ако работодателя прекрати трудовия договор по време на изпитателен срок, може да се обърнете към нашите адвокати, които да претендират обезщетение. Договорите с изпитателен срок са специфични, което налага различен подход.

В случаи, че сте пенсионер и вашият трудов договор бъде прекратен вие имате право на обезщетение при прекратяване на трудов договор с пенсионер. Юридическата подкрепа включва разглеждане на законните аспекти и преговори с работодателя за изплащането подходящо обезщетение.

При прекратяване на срочен трудов договор преди изтичането на уговорения срок, юридическата услуга, която предлагаме се фокусира върху защита на интересите на работника за справедливо обезщетение.

Доверете се на нашия опит в сферата на трудовото право

В отношенията между служител и работодател могат да възникнат много казуси. Решение може да потърсите в трудовото право, чиято цел е да уреди тези отношения. Доверете се на нашия опит в сферата и ние ви гарантираме, че ще получите надеждна правна подкрепа.

blank

Добър адвокат

Доверието е онова, което прави разликата в избора на адвокат. Тук е мястото, където може да заложите на висококвалифицирани специалисти с отлична професионална етика и завиден юридически нюх, практически подкрепен с редица спечелени дела.

Професионална помощ

Търсите надеждно правно съдействие от успешен юрист? Нашата мисия да прокараме ефикасна стратегия за разрешаване на касаещите ви въпроси от правно естество, на базата на установеното конкретно фактическо положение. На Ваше разположение сме за съответно юридическо съдействие и провеждане на правни консултации, независимо в коя точка на страната се намирате.

краен резултат

Единственият краен резултат е постигането на успех! А успехът е налице, когато интересите Ви са защитени в цялост и с всички необходими средства – успех, с който ние се ангажираме лично за всеки поверен в ръцете ни казус.

Имате нужда от правна помощ?

  Пон – Пет: 09.00 – 18.00 ч
  ул. „Бачо Киро“ № 5, гр. София
  Нагоре
  call us icon