Нашата адвокатска кантора предоставя компетентна защита при незаконно уволнение, която се уповава на всички закони и наредби на трудовото право.

В Кодекса на труда са включени задължителни правила при прекратяване на трудови договори, които работодателите трябва да спазват. При нарушаването на тези правила може да се стигне до незаконно уволнение на служителите, което те имат право да обжалват в съда.

Това се дължи на факта, че нито един бъдещ работодател не би оценил положително бъдещ служител, който е бил дисциплинарно уволнен. Ако сте преживели подобна ситуация, в която сте станали жертва на незаконно уволнение и имат претенции към това събитие, може да се свържете с нашата адвокатска кантора за правна подкрепа.

Други събития, при които може да потърсите правна консултации свързани със защита на вашите трудови права са свързани с закриване на цялото или част от предприятието, намаляване на обема на работа и съкращаване на щата.

Ключови аспекти на правни услуги за защита при незаконно уволнение

Юристите от Soflaw.bg предлагат правни консултации във връзка със различни събития довели до незаконно уволнение. Ние се ангажираме да защитим вашите права чрез прилагането на различни правни методи, които се определят според характера на трудовия казус.

Може да потърсите нашите правни услуги при следните ситуации:

Уволнение по време на болничен

Нашият екип от юристи предоставя законова защита и правна помощ в случай на уволнение по време на болничен.  В предоставянето на услугата се включва правна консултация, по време на която ще ви запознаем с вашите права като служител и ще определим възможните стъпки за защита.

Уволнение без предизвестие

Това е често срещан казус, при който много служители не получават определеното от закона предизвестие, че работодателя иска да прекрати трудовия договор. Ние предоставяме правна защита при наличието на такива трудови казуси и възможността за получаване на обезщетение.

Законова защита при уволнение преди пенсиониране

Предоставяме юридическа подкрепа в случай на уволнение преди пенсиониране, в която се включват разглеждане на законовите мерки по казуса и определяне на правата на служителя.

Уволнение на бременна в изпитателен срок

Юридическия екип на Soflaw.bg осигурява законова защита и съвети в случай на уволнение на бременна жена по време на изпитателен срок.

Уволнение по време на болничен в изпитателен срок

 Законът предвижда определени мерки, с които се определят правата на служител уволнен по време на болничен в изпитателен срок. Ако това е вашият казус може да се свържете с нас, за да ви запознаем с вашите права и възможностите за правна защита.

Обезщетения при уволнение

Предлагаме правни консултации, които включват обяснение на възможностите за обезщетения при уволнение. В това число изчисляване на справедливо обезщетение в зависимост от трудовия случай.

blank

Добър адвокат

Доверието е онова, което прави разликата в избора на адвокат. Тук е мястото, където може да заложите на висококвалифицирани специалисти с отлична професионална етика и завиден юридически нюх, практически подкрепен с редица спечелени дела.

Професионална помощ

Търсите надеждно правно съдействие от успешен юрист? Нашата мисия да прокараме ефикасна стратегия за разрешаване на касаещите ви въпроси от правно естество, на базата на установеното конкретно фактическо положение. На Ваше разположение сме за съответно юридическо съдействие и провеждане на правни консултации, независимо в коя точка на страната се намирате.

краен резултат

Единственият краен резултат е постигането на успех! А успехът е налице, когато интересите Ви са защитени в цялост и с всички необходими средства – успех, с който ние се ангажираме лично за всеки поверен в ръцете ни казус.

Имате нужда от правна помощ?

    Пон – Пет: 09.00 – 18.00 ч
    ул. „Бачо Киро“ № 5, гр. София
    Нагоре
    call us icon