Правните услугите, които предлагаме във връзка с трудови дела са свързани с различни ситуации, които могат да възникнат на работното място и в отношенията между служител и работодател. Най-често нашите клиенти се обръщат към нас нужда от правна подкрепа във връзка с възникнал трудов спор.

Като трудов спор се определят всички казуси, които касаят трудовите отношения между служители и работодатели. В това число според закона са включени въпроси свързани с изпълнение на трудовия договор и казуси във връзка с установяване на трудов стаж.

Всяка една от страните в трудовите правоотношения има различни права и задължения. При неизпълнение на някои от задълженията може да възникне казус, чието решение да доведе до трудово дело.

Основно правните услуги, които обхващат трудови дела са свързани с наемане, уволнение, трудови спорове и съобразяване с работните закони. Ако и вие сте в подобна на някои от изброените ситуация, ви съветваме да се обърнете към адвокатите от нашата кантора, които ще ви помогнат да разрешите трудовия казус, пред който се изправени.

Как адвокатите на Soflaw.bg се подготвят за трудово дело

Може да разчитате на нас за адекватната подготовка за трудово дело и защитата на вашите интереси. Правният екип на Soflaw предоставя консултации относно трудовите права и задължения както на служителите, така и на работодателите.

Това включва обяснение на трудовите закони, сключването на договори и други въпроси, свързани с трудовите отношения. Ние можем да ви помогнем с изготвянето на трудови договори, в това число и определяне на условията на работното място, заплащането, работното време и отпуските.

Нашите адвокати предоставят правна подкрепа свързана с условията за наемане на работа и уволнение. Тук се включват също уреждането на компенсации, следенето за спазване на срокове и други детайли свързани с тези въпроси.

Трудови дела за права на служителите

Ние предоставяме и юридически услуги насочени специално към правата на служителите. Те включват защитата на работниците в контекста на трудовите отношения. Услугите, които са предназначени за служителите предоставят юридическа подкрепа при възникнали спорове и проблеми в работната обстановка.

Някои от събитията, които може да наложат да потърсите адвокат по трудови дела са:

 • Несправедливо уволнение;
 • Неспазване на работното време от работодателя или други условия посочени в трудовия договор;
 • Дискриминация на работното място;
 • Незачитане на болничен;
 • Преговори за обезщетения;
 • Злополуки възникнали по време на работа.

Дори и като служители вие сте в правото си да изисквате от вашия работодател да спазва посоченото в трудовия договор и да ви предостави безопасна работна среда. При възникнали проблеми на работното място или трудови спорове вие имате пълното право да се обърнете към адвокат, който да защити вашия интерес.

blank

Добър адвокат

Доверието е онова, което прави разликата в избора на адвокат. Тук е мястото, където може да заложите на висококвалифицирани специалисти с отлична професионална етика и завиден юридически нюх, практически подкрепен с редица спечелени дела.

Професионална помощ

Търсите надеждно правно съдействие от успешен юрист? Нашата мисия да прокараме ефикасна стратегия за разрешаване на касаещите ви въпроси от правно естество, на базата на установеното конкретно фактическо положение. На Ваше разположение сме за съответно юридическо съдействие и провеждане на правни консултации, независимо в коя точка на страната се намирате.

краен резултат

Единственият краен резултат е постигането на успех! А успехът е налице, когато интересите Ви са защитени в цялост и с всички необходими средства – успех, с който ние се ангажираме лично за всеки поверен в ръцете ни казус.

Имате нужда от правна помощ?

  Пон – Пет: 09.00 – 18.00 ч
  ул. „Бачо Киро“ № 5, гр. София
  Нагоре
  call us icon