Услугата по имотни дела, която Soflaw.bg предлага включва широк спектър правни услуги, свързани с недвижими имоти. Най-често услугите, които извършваме в тази сфера варират от сделки с недвижими имоти до разрешаване на спорове, свързани с правата върху имоти.

Сигурни сме, че не веднъж ви се е налагало да търсите адвокат по имотни дела. Ако отново сте изправени пред казус, който изисква юридическа подкрепа може да се обърнете към нашата кантора.

Ние предлагаме правни консултации по въпроси свързани с имоти. Тези въпроси често възникват при определени ситуации като покупко-продажба, спорове междусъсобственици, делба на имот, наследствен имот и други.

Кога да потърсите адвокат по имотни дела

Имотите са една от най-честите причини поради, които е възможно да потърсите правна консултация. Покрай наличието на един имот могат да възникнат много казуси, чието разрешение може да се случи само след намесата на юридическо лице.

Адвокатите на Soflaw.bg могат да ви помогнат при наличието на следните ситуации обвързани с имоти:

Покупко-продажба

Адвокатът предоставя правна подкрепа при сключването на договори за покупка и продажба на недвижими имоти. Това включва преглед на документацията, подготовка на необходимите документи и представителство на клиента по време на транзакцията.

Ипотечни сделки

Адвокатът е ценен помощник в сключването на ипотечни сделки. Ние предлагаме правна консултация относно условията на ипотеката и преглед на документацията, с която е обвързан този процес.

Задължения и права на съсобственици

Юристите от нашата кантора могат да ви предоставят правна помощ при уреждане на отношенията между съсобственици на имот. В такива ситуации много често се налага съставяне на споразумения и уреждане на спорове между двете страни, което може да приключи в съда.

Спорове относно собствеността

Адвокатът може да бъде ваш представител в съдебно дело свързано със собствеността на имот. Тези ситуации могат да възникнат между членове на семейството или съсобственици.

Наследствени спорове за имоти

Наследствените спорове за имоти се отнасят до правни разногласия, които възникват след наследяване на имоти след смъртта на собственика. Често това събитие поражда спорове за собствеността на имота между наследниците, което може да доведе до нуждата от съдебна намеса.

Добър адвокат имотни дела София

Доверете се на нашия екип от адвокати специалисти в имотните дела. Ние предлагаме правна консултация, на която да обсъдим вашия случаи, за да може да предоставим най-доброто решение според вашите искания.

Свържете се с нас на посочените контакти и споделете вашия правен казус. Ние ви обещаваме, че ще се отнесем с професионализъм и внимание, за да можем да ви предоставим най-адекватната правна подкрепа според вашия случай.

blank

Добър адвокат

Доверието е онова, което прави разликата в избора на адвокат. Тук е мястото, където може да заложите на висококвалифицирани специалисти с отлична професионална етика и завиден юридически нюх, практически подкрепен с редица спечелени дела.

Професионална помощ

Търсите надеждно правно съдействие от успешен юрист? Нашата мисия да прокараме ефикасна стратегия за разрешаване на касаещите ви въпроси от правно естество, на базата на установеното конкретно фактическо положение. На Ваше разположение сме за съответно юридическо съдействие и провеждане на правни консултации, независимо в коя точка на страната се намирате.

краен резултат

Единственият краен резултат е постигането на успех! А успехът е налице, когато интересите Ви са защитени в цялост и с всички необходими средства – успех, с който ние се ангажираме лично за всеки поверен в ръцете ни казус.

Имате нужда от правна помощ?

    Пон – Пет: 09.00 – 18.00 ч
    ул. „Бачо Киро“ № 5, гр. София
    Нагоре
    call us icon