Изправени сте пред сложни правни предизвикателства в сферата на търговското право? Потърсете юридическо съдействие от адвокатска кантора „SofLaw – Дотова & Божинова“, където постиженията в областта на сложните търговски дела са еталон.

Нашите експерти са непоколебимо ангажирани в поддържането на най-високи стандарти на юридическа компетентност, за да бъдат вашият доверен партньор в разрешаването на търговски казуси от различно естество.

Открийте своя надежден адвокат по търговски дела

Търговското право е един от основните клонове, в които адвокатите от SofLaw.bg специализират изключително тясно. Те разполагат с необходимата експертиза в областта на корпоративните отношения и партньорските търговски връзки и завидни познания на приложимата съдебна практика в областта, които са основно преимущество в ръцете на търговците, които изберат нашето съдействие.

Възползвайте се от опита на наистина добър адвокат търговски дела не само по настоящия търговски проблем, пред който е изправена вашата организация, но и за всеки следващ сложен казус. Изграждайки здрава връзка с експерт в областта в наше лице ще откриете надеждно решение за всички правни въпроси на търговията, които са ключови за растежа, развитието и опазването на корпорацията.

Области на специализирано адвокатско съдействие по търговски дела

Може да се свържете с нас, независимо дали става въпрос за вече образувано търговско дело, в което дружеството ви е страна или сте в етап на подготовка за иницииране на такова. Занимаваме се също така и с обжалване на съдебни решения по търговски дела, както на втора, така и на касационна инстанция.

Предлагаме юридическо съдействие в следните направления:

 • Дела, свързани с търговски сделки;

Занимаваме се с проблеми по изпълнението на търговски сделки, тяхното прекратяване, а също така и относно сключването на договори, тяхното тълкуване и действителност. Имаме опит в менажиране на казуси с различни видове търговски сделки – от продажба, комисионни договори, сделки с интелектуална собственост, менителници, лизинг до всяка друга сделка, обвързана с дейността на търговеца.

 • Дела, чиито предмет са дружествени отношения;

Предлагаме съдействие по търговски дела, свързани с проблеми вътре в търговското дружество, включително въпроси на членствените отношения и оспорване на решения на общи събрания. Предлагаме юридическа помощ и при всякакви въпроси на корпоративното управление, които могат да доведат до иницииране на търговски дела.

 • Търговски дела по попълване на масата на несъстоятелността;

Осигуряваме съдействие не само в самото производство по търговска несъстоятелност, но и за предявяване и отговаряне на установителни искове на кредиторите с права спрямо масата на несъстоятелността.

Позвънете на посочения телефон при казус, във връзка с гореописаните проблеми, а нашият екип ще ви помогне да навигирате с прецизност сложната юридическа ситуация за успеха на вашия бизнес.

blank

Добър адвокат

Доверието е онова, което прави разликата в избора на адвокат. Тук е мястото, където може да заложите на висококвалифицирани специалисти с отлична професионална етика и завиден юридически нюх, практически подкрепен с редица спечелени дела.

Професионална помощ

Търсите надеждно правно съдействие от успешен юрист? Нашата мисия да прокараме ефикасна стратегия за разрешаване на касаещите ви въпроси от правно естество, на базата на установеното конкретно фактическо положение. На Ваше разположение сме за съответно юридическо съдействие и провеждане на правни консултации, независимо в коя точка на страната се намирате.

краен резултат

Единственият краен резултат е постигането на успех! А успехът е налице, когато интересите Ви са защитени в цялост и с всички необходими средства – успех, с който ние се ангажираме лично за всеки поверен в ръцете ни казус.

Имате нужда от правна помощ?

  Пон – Пет: 09.00 – 18.00 ч
  ул. „Бачо Киро“ № 5, гр. София
  Нагоре
  call us icon