Нашата адвокатска кантора предостави правно консултиране при трудови спорове. Ние сме специалисти в областта на трудовото право и предлагаме компетентна правна подкрепа в случаи на трудови казуси и спорове.

Услугата консултиране при трудови спорове включва индивидуално консултиране и предложения за решения според конкретните нужди на клиента. Ние предоставяме правна подкрепа както от страна на служител, така и от страната на работодател.

Трудовите спорове може да възникнат заради много събития и често за решаването им се стига до съдебно производство.

Видове трудови спорове

Адвокатите от нашата кантора предлага съдействие при възникнали събития в трудова среда, които могат да се определят най-общо като трудови спорове. Някои от най-честите събития, които се определят като трудови спорове са обвързани със сключване, изменение, прекратяване на трудови и граждански договори, изготвяне на длъжностни характеристики или други документи свързани с трудовите отношения.

Ние също предлагаме консултации във връзка със защита на работници или служители при трудови спорове. Може да потърсите нашето правно съдействие и при изготвянето на искове за незаконно уволнение, възстановяване на работна заплата, изплащане на дължими обезщетения или неизплатени трудови възнаграждения.

Адвокатите на Soflaw.bg може да ви представляват пред съда в съдебни процеси обвързани с всякакви трудови спорове. Ние се стараем да защитим вашите интереси в съдебната зала, използвайки всички предвидени в трудовото право способи.

Консултация при трудов спор – кога се налага

Консултацията при трудов спор е вид правна услуга, която се налага при несъответствие на трудовите закони и правила. Възможно е да възникнат въпроси, относно тълкуването и прилагането на трудовите закони и правила, което да наложи консултация с адвокат по трудово право.

Друга ситуация, при която ви съветваме да проведете консултация при трудов спор със специалист е наличието на несъгласие по трудовите условия. В това число се включват противоречия между служител и работодател относно работния график, заплащането, отпуските и трудовите условия.

Ние предоставяме правни консултации при необходимост от създаване на трудови договори или корекции по тях. Консултацията при трудов спор може да бъде първата стъпка кум провеждане на медиация и преговори за решаване на трудовия спор с взаимно споразумение без да се стига до съдебни процедури.

Нашите адвокати предоставят професионална услуга консултиране при трудови спорове. Може да се доверите на нашия опит в областта на трудовото право. Ни гарантираме, че ще защитим вашите интереси и ще ви представляваме по професионален начин ако се стигне до съдебно производство.

Ние предоставяме и абонаментно правни обслужване, което помага за по-ефективно и бързо решаване на трудови спорове.  Услугата е подходяща както за служители, така и за работодатели.

blank

Добър адвокат

Доверието е онова, което прави разликата в избора на адвокат. Тук е мястото, където може да заложите на висококвалифицирани специалисти с отлична професионална етика и завиден юридически нюх, практически подкрепен с редица спечелени дела.

Професионална помощ

Търсите надеждно правно съдействие от успешен юрист? Нашата мисия да прокараме ефикасна стратегия за разрешаване на касаещите ви въпроси от правно естество, на базата на установеното конкретно фактическо положение. На Ваше разположение сме за съответно юридическо съдействие и провеждане на правни консултации, независимо в коя точка на страната се намирате.

краен резултат

Единственият краен резултат е постигането на успех! А успехът е налице, когато интересите Ви са защитени в цялост и с всички необходими средства – успех, с който ние се ангажираме лично за всеки поверен в ръцете ни казус.

Имате нужда от правна помощ?

    Добавете тук текста на заглавието

    Пон – Пет: 09.00 – 18.00 ч
    ул. „Бачо Киро“ № 5, гр. София
    Нагоре
    call us icon