Добре дошли в уебсайта на SofLaw.bg, където ще намерите подробна информация за услугите, които нашата адвокатска кантора предлага. Ние имаме дългогодишен опит в адвокатските практики, които са нужни за успешното управление на един бизнес.

Нашите специализирани екипи предлагат помощ при различни ситуации свързани с дейността на една фирма. Основно в това число влизат промени свързани със структурата и управлението на едно предприятие.

Нашата адвокатска кантора осигурява правни услуги, които са персонализирани според нуждите и целите на вашия бизнес. Именно такава е и услугата по промяна на обстоятелствата на фирма, за която ще ви разкажем в следващите редове.

Какво включва услугата по промяна на обстоятелствата на фирма

Тази услуга включва правни процедури и консултации, които се предприемат с цел промяна на структурата, управлението или други важни аспекти във една фирма. Следва да разгледаме няколко от услугите, които може да заявите при консултация относно промяна в обстоятелствата на фирма:

Пререгистрация на фирма

Тази услуга се отнася до процеса на промяна на основния регистрационен статут или информацията на дадена фирма в търговския регистър. При този процес се извършват законни промени в обстоятелствата на фирмата, които изискват актуализация на нейната регистрация.

Тези промени може да са промяна на името на фирмата, промяна на седалище и адрес на управление, промяна в управлението, промяна на дейността или на собствеността.

Прехвърляне на фирма

Тук става въпрос за прехвърлянето на собственост или на контрола на една фирма от едно лице към друго. Това може да включва прехвърляне на акции, дялове или други видове активи, които са свързани с дейността и управлението на фирмата. Това се извършва, чрез помощта на адвокати, които трябва да удовлетворят желанията на двете страни.

Продажба на фирми

Това е услуга, при която се предоставя помощ и консултации на лицата или компаниите, които желаят да продадат своята фирма или бизнес. Най-общо казано това е процесът по предаване на собствеността или контрола на фирмата на нов собственик или инвеститор.

Продажба на фирми може да се осъществи по няколко начина. Най-често това се случва чрез продажба на акции или дялове, продажба на активи, продажба на бизнес дял.

Процес при промяна на обстоятелствата на фирма

Услугите, които разгледахме до тук се осъществяват от адвокатска кантора и следват последователен процес. Този процес започва с консултация с адвокатите, за да могат те да се запознаят с вашата фирма и обстоятелствата по нея. Следва подготовка на документите, които се изискват според спецификите на промяната.

След като тези документи са готови следва да се регистрират и подадат в институциите и съдилищата, за да може промяната да бъде законно призната.

blank

Добър адвокат

Доверието е онова, което прави разликата в избора на адвокат. Тук е мястото, където може да заложите на висококвалифицирани специалисти с отлична професионална етика и завиден юридически нюх, практически подкрепен с редица спечелени дела.

Професионална помощ

Търсите надеждно правно съдействие от успешен юрист? Нашата мисия да прокараме ефикасна стратегия за разрешаване на касаещите ви въпроси от правно естество, на базата на установеното конкретно фактическо положение. На Ваше разположение сме за съответно юридическо съдействие и провеждане на правни консултации, независимо в коя точка на страната се намирате.

краен резултат

Единственият краен резултат е постигането на успех! А успехът е налице, когато интересите Ви са защитени в цялост и с всички необходими средства – успех, с който ние се ангажираме лично за всеки поверен в ръцете ни казус.

Имате нужда от правна помощ?

    Пон – Пет: 09.00 – 18.00 ч
    ул. „Бачо Киро“ № 5, гр. София
    Нагоре
    call us icon